6.500 kilometer door Scandinavië voor het WKZ

Nog tien dagen en dan is het zo ver, Team 73, bestaande uit Arco Overbeek en Martijn Hoogendoorn, staan dan aan de start van de Scan Covery Trial. Dit is een autosport-evenement waarbij zij in 8 dagen tijd maar liefst 6.500 kilometer gaan afleggen onder de meest bizarre omstandigheden zoals bijvoorbeeld sneeuw, ijs en temperaturen tot wel -40 graden celsius. En dat allemaal voor een goed doel: een ziek kind zo veel mogelijk kind laten zijn.

ScanCoveryTrial

Op zaterdag 2 januari start een nieuwe editie van de Scan Covery Trial. Deze tocht gaat in 8 dagen tijd kris kras door het prachtige Scandinavië. De ScanCoveryTrial is geen race of rallywedstrijd, maar een autotoertocht waar sublieme rijervaring en een onuitputtelijk uithoudingsvermogen van essentieel belang zijn. In 2016 doen er maar liefst circa 75 equipes, van twee personen, mee aan de meest noordelijkste autotoertocht van de wereld!

Team 73 

Voorafgaand aan- en tijdens de Scan Covery Trial willen Arco en Martijn zo veel mogelijk donaties verzamelen voor Vrienden WKZ. Via een speciale actiepagina vragen zij sponsoren om te doneren. De opbrengst gaat naar Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis en komt ten goede aan de Bewust Belonen Boxen en de Drome(n)darisknuffels. Zodat zieke kinderen even kunnen vergeten dat ze ziek zijn.

Blijf op de hoogte

Alle ScanCoveryTrial teams zijn uitgerust met een voertuigvolgsysteem. Volg Team 73 op de voet en bekijk real-time waar ze zich bevinden.

Wij wensen Arco en Martijn heel veel succes!

Gepubliceerd op 22 dec 2015