Vrienden WKZ vanaf nu ook actief op Google+

Vanaf nu is Vrienden WKZ ook te vinden op het steeds populairder wordende Google+, de tegenhanger van Facebook. Wees de eerste die ons volgt!

googleplus.jpg

Wat is Google+?

Google+ is een nieuw project van Google. Het is een soort sociaal netwerksite die nog in ontwikkeling is. Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje!

Google+ bevat de standaardfuncties van een sociale netwerksite. Met je connecties op Google+ kun je updates, foto’s, video’s, links, locaties en berichten delen. Daarnaast is het mogelijk te chatten in een groep of individueel en zijn vrienden in te delen in cirkels. Updates delen, foto’s plaatsen, locaties melden en ook chatten is mogelijk.
Het voordeel van deze dienst is dat je zelf kan aangeven met welke connecties je welke informatie deelt. Zo is het mogelijk dat je sommige informatie wel met je vrienden wilt delen, maar niet met je familie. Hierbij is er veel aandacht geschonken
aan de privacy van de gebruiker.

Google+ bevat de standaardfuncties van een sociale netwerksite. Met je connecties op Google+ kun je updates, foto’s, video’s, links, locaties en berichten delen. Daarnaast is het mogelijk te chatten in een groep of individueel en zijn vrienden in te delen in cirkels. Updates delen, foto’s plaatsen, locaties melden en ook chatten is mogelijk. Het voordeel van deze dienst is dat je zelf kan aangeven met welke connecties je welke informatie deelt. Zo is het mogelijk dat je sommige informatie wel met je vrienden wilt delen, maar niet met je familie. Hierbij is er veel aandacht geschonken aan de privacy van de gebruiker. (bron: seoconsulting.nl)

Gepubliceerd op 10 jul 2013