Beautydag in WKZ brengt 2.500 euro op!

De Beautydag die op zaterdag 18 mei door afdeling Pelikaan werd georganiseerd in het WKZ was een groot succes. Masseurs, schoonheidsspecialisten en mensen die schminken; ze waren allemaal aanwezig. Er werd maar liefst 2.500 euro opgehaald! De opbrengst gaat naar de nieuwe kinder-intensive-care!

De dag begon om 10.00 uur en was toegankelijk voor iedereen. Bezoekers hoefden niet lang op een behandeling te wachten. Ook ging er een wens voor een 18-jarig meisje van afdeling Giraf in vervulling. Ze was te ziek en te laag in weerstand om naar beneden te komen, maar ze kreeg een behandeling op haar kamer. Naast de beauty-activiteiten werden er ook stroopwafels, cupcakes, Wilhelmina-pepermuntjes en Nijntje-koekjes verkocht.

Afdeling Pelikaan

Als uw kind echt ernstig ziek is, komt het op Pelikaan, de intensive-care. Dit is de afdeling waar het echt gaat om leven en dood, en dan wil je als ouder je kind geen moment uit het oog verliezen. Klik hier om te lezen waarom een nieuwe kinder-intensive-care zo belangrijk is.

We willen iedereen bedanken die zich hebben ingezet voor de nieuwe kinder-intensive-care van het WKZ! 

Gepubliceerd op 24 mei 2013