Bezoek selectie FC Utrecht aan het WKZ

Vanmiddag bezoekt de selectie van FC Utrecht het Wilhelmina Kinderziekenhuis om veel kinderen een lach op hun gezicht te bezorgen. Het bezoek staat in het teken van onze nieuwe campagne 'Wij kleuren geel' waarmee we samen met Jeugdsportfonds geld willen ophalen voor kinderen die ziek zijn of door gebrek aan financiële middelen niet de mogelijkheid hebben om te sporten. 

FC Utrecht kleurt geel6

‘Wij kleuren geel’

Tijdens de wedstrijd FC Utrecht-AZ van aanstaande zondag wordt stil gestaan bij de campagne ‘Wij kleuren geel’. Het Jeugdsportfonds en Vrienden WKZ zijn de officiële goede doelen van Le Tour Utrecht en willen middels deze campagne geld ophalen voor kinderen die ziek zijn of door gebrek aan financiële middelen niet de mogelijkheid hebben om te sporten.

Narrowcasting wijkleurengeel willem janssen

Aanvoerder Willem Janssen kleurt ook geel

Aanvoerder Willen Janssen kleurt ook geel! “Als profvoetballer ben ik in de prettige omstandigheid dat ik dagelijks datgene kan doen, dat ik zo graag doe: sporten", laat hij weten. "Helaas zijn er veel kinderen die dit niet kunnen, door ziekte of een gebrek aan financiële middelen. Dat moet anders. Daarom kleur ik deze zomer geel.” Kijk voor meer informatie over de campagne op www.wijkleurengeel.nl

SMS actie

Tijdens de wedstrijd vindttevens de eerste actie van 'Wij kleuren geel' plaats. Het gaat om een sms-actie die wordt gehouden tijdens de wedstrijd FC Utrecht-AZ. Door GEEL’ naar 4333 te sms’en kunnen supporters eenmalig 2,50 doneren aan de twee goede doelen. 

We willen alle spelers van FC Utrecht een warm welkom heten en staan ook met een stand in de hal. Tot straks!

Gepubliceerd op 04 mrt 2015