Cheque voor CF-spel

Op woensdag 17 april overhandigde Demi, een patiënt van de kinderlongpoli een cheque aan Bert Arets met een waarde van 3370 euro voor het CF- bordspel. Ze haalde dit bedrag op met verschillende initiatieven waaronder haar actie ‘Breien voor CF’.

Toen Demi te horen kreeg dat er een spel kwam was zij zo enthousiast dat zij besloot over te gaan tot actie. Samen met haar moeder zette zij de website ‘breien voor CF’ op. Demi en haar moeder breiden sjaals en elke gebreide sjaal bracht 5 euro op voor het spel. Door de krachtige social media kregen zij uit verschillende hoeken hulp aangeboden van mensen die mee wilde gaan breien.

Demi hield het niet alleen bij het breien van sjaals maar ook op haar eigen Toon Hermansschool zette zij zich flink in voor het spel. Zij organiseerde statiegeldacties, sponsorlopen, en kwam met nog vele andere initiatieven.

Op 17 april kwam Demi samen met haar moeder en vriendin Puck, de cheque overhandigen. Zij speelde samen met haar eigen longarts een proefspel. Iedereen is zo trots op Demi dat zij is benoemd tot ambassadeur van de longpoli!

Gepubliceerd op 09 mei 2013