Cheque voor renovatie kleine speelkamer

​Leverancier IOLAN, producent van oplaadkasten voor GSM-telefoons, verraste het Wilhelmina Kinderziekenhuis met een cheque van 10.000 euro, te besteden aan de renovatie van de kleine speelkamer, een project van Vrienden WKZ. Het project Vernieuwing Telecommunicatie heeft op deze manier een mooi gevolg gekregen.

cheque

Op de foto: Angeline Boekraad, hoofd pedagogische Zorg, neemt de cheque van IOLAN in ontvangst.  

Knutselen

"Wat een cadeau, zo vlak voor de feestdagen", zegt hoofd pedagogische Zorg Angeline Boekraad. Zij kreeg een symbolische cheque van Gerard Verbiest, algemeen directeur van IOLAN. Plaats van handeling was de kleine speelkamer, die nodig opgeknapt moet worden. Uit de ‘projectetalage’ van Vrienden WKZ koos hij deze bestemming voor deze gift. Vanwaar dit gebaar? Gerard, lachend: "Bij IOLAN werken 35 jonge honden die, net als kinderen, enorm van knutselen houden. Wij hebben daarom al jaren de traditie om aan het eind van het jaar geen relatiegeschenken uit te delen, maar een doel te kiezen dat zich inzet voor kinderen." Angeline Boekraad: ‘Ik vind het fantastisch dat IOLAN dit doet. Met deze gift is de vernieuwing van de kleine speelkamer bijna volledig gefinancierd en kan de verbouwing al heel snel van start gaan."

Oplaadsysteem

IOLAN heeft in nauwe samenwerking met Multimedia een oplaadsysteem ontwikkeld voor GSM-telefoons. Verbiest: "Vandaar dat we op het idee kwamen om het goede doel dit jaar te zoeken om en nabij het UMC Utrecht. Als je dan kwetsbare kinderen wil steunen, kom je natuurlijk uit bij het WKZ." Jan van Alphen, clustermanager Multimedia: "Het product dat IOLAN heeft geleverd voor het project Vernieuwing Telecommunicatie zit ingenieus in elkaar. Een medewerker kan met zijn pasje een lade open laten springen en zijn smartphone aan een oplaadsnoer koppelen. Het systeem is voor de private GSM’s van de dienstdoenden.’’ Een aantal kasten hangt al, zo ook in de hal van het WKZ. Naar verwachting zijn alle laadkasten begin 2015 in gebruik.

iolanlogo

 

Wilt u als ondernemer of met uw bedrijf ook iets doen voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis? Neem dan contact met ons op via telefoon 088 756 1010 of e-mail vriendenwkz@umcutrecht.nl

Gepubliceerd op 09 dec 2014