Classico Giro brengt €10.783,- op

Een heerlijk weertje, enthousiaste renners en een prachtige opbrengst van €10.783,-. We kijken terug op een zeer geslaagde 5e editie van de Classico Giro Utrecht! De opbrengst gaat naar het project ‘Speelgoed en tijdschriften poliklinieken’ van Vrienden WKZ.

WP20140518019_2.jpg

De deelnemers konden kiezen tussen 3 verschillende afstanden: de 115 km non-stop pelotonstocht richting de Gelderse Vallei, een vrije toertocht van 35 richting de bossen van de Hollandse Rading en een vrije toertocht van 75 km richting de bossen van de Hollandse Rading. Alle afstanden startten en finishten bij sportcentrum Olympos op het Utrecht Science Park.

Speelgoed en tijdschriften poliklinieken

Dit jaar gaat de opbrengst van de Classico naar het project ‘Speelgoed en tijdschriften poliklinieken’. Speelgoed en de tijdschriften op de poliklinieken van het WKZ zijn bedoeld om het wachten voor de kinderen iets aangenamer te maken. En dat werkt: ze worden zeer intensief gebruikt door de kinderen die nog even geduld moeten hebben tot ze aan de beurt zijn. Lees meer over het project.

Vorig jaar werd € 7825,50 bij elkaar gefietst. Dat bedrag werd deze editie overtroffen en daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

Heb je meegefietst?

Bekijk de foto's! 

We willen de organisatie en de renners enorm bedanken voor hun sportieve bijdrage!

Gepubliceerd op 20 mei 2014