WIN KAARTEN VOOR ‘DE GROETEN VAN MIKE’

Op zondag 29 september wordt de familiefilm De groeten van Mike! gedraaid tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht. En jij kunt daar bij zijn! Het is heel simpel: deel ons Facebook-bericht of retweet onze tweet en maak kans op 2 kaarten.

degroetenvanmike_2.jpg

De groeten van Mike! van regisseur Maria Peters bereikte in december al de status van Gouden Film (100.000 bezoekers) en won op het Internationale Kinderfilmfestival van Krakau twee prijzen.

De tragikomedie gaat over Mike die lang in het ziekenhuis heeft gelegen en eindelijk naar huis mag. Helaas komt zijn moeder hem niet ophalen. Een lieve verpleegkundige ontfermt zich over hem en schakelt Bureau Jeugdzorg in. Maar het loopt allemaal anders dan dat Mike had gedacht, want Jeugdzorg wil hem in een pleeggezin stoppen! Mike is het daar niet mee eens en bedenkt samen met Vincent, zijn kamergenoot, slimme plannen om uit handen van Jeugdzorg te blijven. Hoewel zijn moeder niet altijd naar hem omkijkt en regelmatig te veel drinkt, wil Mike graag toch samen met haar Kerst vieren. Zal het hem lukken?

De hoofdrollen worden gespeeld door Maas Bronkhuyzen, Bracha van Doesburgh, Leona Philippo en Faas Wijn. Regisseur Maria Peters was eerder succesvol met titels als De tasjesdief, Pietje Bell en Kruimeltje.

Dus deel of retweet & win! We verloten in totaal 10 kaarten! De film draait in de bioscoop Rembrandt II te Utrecht om 16:15 uur.  

Lees meer over het Nederlands Film Festival op www.filmfestival.nl.

Bekijk de trailer

Gepubliceerd op 10 sep 2013