Familiefestival Kleurrijk voor WKZ Kindersportcentrum

Op zondag 13 maart vindt het Kleurrijk Familiefestival plaats in Bilthoven. De opbrengst komt volledig ten goede aan het WKZ Kindersportcentrum. Wil je op een leuke manier het Wilhelmina Kinderziekenhuis, koop dan nu alvast tickets.

familiefestival kleurrijk

Ladies’ Circle Utrecht organiseert op zondag 13 maart 2016 tussen 13.00 en 17.00 het Familiefestival Kleurrijk in het Lichtruim in Bilthoven. De opbrengst van het evenement komt ten goede aan het WKZ Kindersportcentrum.

Programma

Het liefdadigheidsfestival Kleurrijk is bestemd voor jong en oud. Je kunt meedoen aan creatieve, sportieve, stoere en leuke workshops, waaronder percussie, breakdance, een workshop zang en kostuum en make-up. Ieder uur draait een film in het theater. Tussendoor kun je genieten van muziek, hapjes en drankjes. Ook museum Beeld en Geluid werkt mee aan het festival. Zij nemen een greenscreen mee en een animatiekar: ga op de foto met je superster of maak je eigen animatiefilm!

Bekijk het programma hier.

Koop nu je tickets

Wil je op een leuke manier het WKZ steunen, koop dan nu alvast tickets voor het Kleurrijk Familiefestival. De entreeprijs is € 12,50 per persoon en € 45 per familieticket (maximaal 5 personen). Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Je kunt ook direct voor 2,50 euro een lot bestellen voor de loterij om kans te maken op prachtige prijzen.

Gepubliceerd op 15 feb 2016