FC Utrecht schittert voor WKZ

Vanuit de skyboxen en de tribune van Stadion Galgenwaard genoten kinderen uit het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) vanmiddag volop van de wedstrijd tegen NEC. Met een mooie overwinning voor FC Utrecht, het werd 3-1! Het bezoek aan de wedstrijd was een echt geluksmomentje voor de kinderen, die voor even hun zorgen konden vergeten.

FCUtrecht WKZ 3

Hoewel de ziekte van een kind vaak niet helemaal kan worden vergeten, wil FC Utrecht de kinderen en hun familie een hart onder de riem steken. Een dag geven die, ondanks de moeilijke tijd, een lach brengt op hun gezicht. 

Romy:
"Mijn zusje en ik zijn mee geweest. Wat was het een gave dag! De wedstrijd mogen meemaken bij de skyboxen maakte het extra bijzonder. Het waren erg aardige mensen en we zijn onwijs verwend! Dit was een dag om niet meer te vergeten."

Schitterende wedstrijdshirts

Vrienden WKZ gaf FC Utrecht een extra steuntje in de rug, de spelers schitterden met het logo van Vrienden WKZ op het wedstrijdshirt.

Spelers FC Utrecht op bezoek in het WKZ

Aankomende woensdag, 13 april, zijn de rollen omgedraaid. Dan brengt een groot deel van de selectie van FC Utrecht een bezoek aan het kinderziekenhuis. Gedurende een persconferentie mogen kinderen de spelers alles vragen wat ze willen. Uiteraard is er ook tijd voor foto's, handtekeningen, knuffels en praatjes. Vervolgens vertrekken de spelers in groepjes naar verschillende afdelingen voor kinderen die niet naar de persconferentie kunnen komen. Het ontvangen en bezoeken van het WKZ is één van de activiteiten van FC Utrecht die ieder jaar terugkeert.

Schermafbeelding 2016 04 10 om 20.31.32

Gepubliceerd op 10 apr 2016