FC Utrecht brengt een bezoek aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis

Op woensdagmiddag 9 april bracht de selectie van FC Utrecht een bezoek aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Om ongeveer 13.30 uur arriveerden de spelers, de trainer en de staf voor de ingang van het kinderziekenhuis. Daarna brachten ze een bezoek aan patiënten in het WKZ. 

foto-2_3.JPG

Van te voren kreeg de selectie een verhaal over het WKZ te horen, waarin verteld werd wat er allemaal gebeurt in een kinderziekenhuis, hoeveel mensen er werken en hoeveel patiënten er liggen. Vervolgens werden de spelers naar de centrale hal begeleid voor het uitdelen van handtekeningen en voor het doen van verschillende activiteiten, zoals tafelvoetbal of buiten voetballen. Ook de patiënten die niet mobiel zijn en in bed liggen werden getrakteerd op een bezoekje. Een deel van de groep kwam namelijk op bezoek bij de afdelingen. De voetbalmiddag bracht leuke foto's op. Bekijk ze via Facebook!  

FC Utrecht - Heracles Almelo

Ook aanstaande zondag tijdens het duel FC Utrecht – Heracles Almelo wil de Utrechtse voetbalclub iets terugdoen voor het kinderziekenhuis. De wedstrijd staat namelijk in het teken van het kinderhartonderzoek van Vrienden WKZ. Ruim 450 kinderen uit het WKZ en hun families worden uitgenodigd in Stadion Galgenwaard om de wedstrijd te bezoeken. Lees meer

We willen FC Utrecht bedanken voor de leuke middag!

Gepubliceerd op 09 apr 2014