Film: de ‘ontdekkingsreis’ van Barry Atsma door het WKZ

Vrienden WKZ heeft een nieuwe film! In de film wordt Barry Atsma, ambassadeur van Vrienden WKZ gevolgd tijdens zijn ‘ontdekkingsreis’ door het WKZ en de ouders, kinderen en medewerkers die hij daarbij tegenkomt.

StillplayBarry_3.jpg

De kijker krijgt een duidelijk beeld van de menselijke aspecten en successen van de projecten die Vrienden WKZ mede mogelijk maakt. Dit zijn niet alleen projecten met betrekking tot onderzoek en innovatie, maar ook projecten die zich richten op het veraangenamen van het verblijf in het ziekenhuis. Alle projecten hebben uiteindelijk tot doel kinderen in het WKZ zoveel mogelijk kind te laten zijn. Door geld te werven voor concrete projecten wordt het WKZ nog beter gemaakt. 

Een film-crew van Lukkien bezocht onlangs het UMC Utrecht en het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) voor het maken van twee films voor Vrienden UMC Utrecht en Vrienden WKZ. Deze films kunnen zeer breed worden ingezet op verschillende plekken, zoals in de ziekenhuizen, op social media en tijdens evenementen.

Het is een heel zichtbaar en mooi initiatief, daarom koos Lukkien bewust voor deze twee goede doelen. “Voorheen doneerden we geld aan goede doelen”, vertelt Bouke Lukkien, CEO van Lukkien. “Maar na een aantal jaar besloten we dat het ons meer voldoening geeft om goede doelen en stichtingen te steunen in ‘natura’, bijvoorbeeld door het kosteloos produceren van promotievideo’s en tv-commercials. Iedereen uit het team draagt zo op geheel vrijwillige wijze zijn of haar steentje bij aan het productieproces”, legt hij verder uit. “Bovendien dragen de films naar verwachting bij aan het succes van het belangrijke werk dat Vrienden UMC Utrecht en Vrienden WKZ doen en dat geeft ons veel voldoening”.

We willen Lukkien hartelijk danken voor het gratis beschikbaar stellen van de film. 

Gepubliceerd op 07 okt 2014