Hardlopen voor de nieuwe kinder-intensive-care

Afgelopen zondag (29 september) rende het team 'Service Ronde Tafel 9' voor de nieuwe kinder-intensive-care van de WKZ. Dit deden ze tijdens de Singelloop Utrecht. In totaal haalden ze €2.120,82 op. U kunt ze nu nog steeds steunen via deze actiepagina

Service-Ronde-Tafel-9.jpg

Hoe ging het?

Een run van 10 kilometer niet niks, maar gelukkig hebben (bijna) alle lopers de eindstreep gehaald. "Het was een prachtige dag en de meesten hebben onze eigen streeftijd gehaald", liet een van de teamleden na afloop weten. "Helaas heeft één van ons de loop voortijdig moeten afbreken met kniepijn, maar hij heeft de meeste sponsors overtuigd toch te storten."

Waarom dit goede doel? 

Iedereen die wel eens te maken heeft gehad met een ziek kind weet dat het behandelen van kinderen meer is dan het behandelen van de aandoening. Het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht brengt dit dagelijks in de praktijk en is daarom een prachtig doel om je voor in te zetten. Ze willen een nieuwe, kindvriendelijke Intensive Care unit bouwen en wij dragen daar een steentje aan bij (Bron: Justgiving). 

We willen de hardlopers van het team 'Service Ronde Tafel 9' en alle donateurs enorm bedanken voor hun steun!

Zelf actie starten?

Wilt u zelf ook een actie starten voor Vrienden WKZ? Ga dan naar de actiepagina van Justgiving!

Gepubliceerd op 04 okt 2013