Hidde Benefietconcert

Eind maart 2014 is bij Hidde Nouwen (9 jaar) leukemie geconstateerd. De ouders van Hidde zijn dankbaar dat hij goed is opgevangen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis, het Ronald McDonald Huis Utrecht en het Inloophuis Kennemerland. Daarom organiseren ze het Hidde Benefietconcert in Haarlem op zondag 7 juni. Een deel van de opbrengst wordt besteed aan projecten op de afdeling Giraf. Deze projecten richten zich op het veraangenamen van het verblijf van de patiënt.

Hidde

Zeldzame vorm van leukemie

Hidde is 9 jaar. Hij heeft een zeldzame vorm van leukemie. En wel zo uniek dat hij wereldwijd de enige is met deze vorm van leukemie. Deze vorm heet CNL (Chronische Neutrofiele leukemie). "Wij zijn op het idee gekomen om een benefietconcert te organiseren, om geld op te halen voor onder andere de afdeling Giraf waar Hidde is opgenomen", vertelt Chris, de vader van Hidde. "Dit is de afdeling waar Hidde veel heeft gelegen en nog regelmatig komt. Wij vinden het belangrijk dat er geld gaat naar projecten die het verblijf van kinderen veraangenamen, zodat ze het ziek zijn even kunnen vergeten". 

Programma

"Het middagprogramma bestaat uit een volwassen- en kindergedeelte, met in de pauze een veiling", gaat Chris verder. "Het muzikale gedeelte wordt verzorgd door: KJO, het Kennemer Jeugd Orkest, www.kennemerjeugdorkest.nl, Muzikaal optreden van NietStrijken, Peter en de Wolf,  www.nietstrijken.nl en Salonorkest Café Noir, www.salonorkestcafenoir.nl". 

Koop een kaartje!

Wilt u bij het Hidde Benefietconcert aanwezig zijn en een stoel reserveren? Reserveer dan hier uw stoel voor het Hidde Benefietconcert.

Belangrijke informatie

Locatie: Philharmonie, Haarlem

Datum: 7 juni 2015

Tijd: 14.15 uur

Toegangsprijs: €18,50 (incl. koud- en warmbuffet, 3 consumpties en garderobe)

Info: hidde-benefietconcert@nouwen-boon.com

Gepubliceerd op 04 mei 2015