Het verhaal van Senn

Hij loopt - bijna,  hij speelt, hij kletst, hij lacht. Alleen de neussonde verraadt dat het leven van de éénjarige Senn aan een zijden draadje heeft gehangen. De dreumes werd geboren met een afwijking aan de linkerharthelft en werd in het WKZ behandeld. 

senn gerritsen en soraya connect

In het Wilhelmina Kinderziekenhuis is een verhalenproject gestart waarbij we kinderen en ouders vragen om hun ervaringen met ons te delen. Door het verzamelen van verhalen krijgen we op een oorspronkelijke manier informatie over hoe kinderen en ouders de dagelijkse zorg en behandeling ervaren, welke verwachtingen zij hebben en wat voor hen het verschil maakt tijdens het zorgtraject in ons ziekenhuis. En wij denken dat de verhalen een bron van inspiratie zijn voor andere kinderen en ouders, èn medewerkers.

Patiëntverhaal Senn

"Je leeft iedere keer weer naar dat moment toe. Gaat het goed of niet? Het leuke van de zwangerschap was weg, het was een zakelijk en medisch traject geworden." 

Lees het verhaal van Senn

Help kinderen met hartafwijkingen

Vrienden WKZ zet zich in voor dit kinderhartonderzoek. Wij hopen dat u dit onderzoek steunt. Zo kunnen kinderen met een aangeboren hartafwijking een toekomst tegemoet zien met minder problemen. Steun het kinderhartonderzoek en word donateur. Alvast bedankt.

Gepubliceerd op 02 feb 2017