100km roeien voor het goede doel

Woensdag 11 mei gaan acht dames van Utrechtse Studenten Roeivereniging Triton de OC&C Ringvaart Regatta roeien. De wedstrijd over een lengte van precies 100 km is een uitgelezen kans om geld in te zamelen voor een goed doel! Er zijn dan ook elk jaar weer ploegen die de 100-km lange uitdaging aan gaan voor de medemens.

Ringvaart dames

Ringvaart voor het WKZ Kindersportcentrum

Gesteund door "stuurtjes" en coaches wordt er 100 kilometer geroeid. Dat staat gelijk aan 3 keer de oversteek van Frankrijk naar Engeland, de eindetappe van de Tour de France of 2,5 marathon rennen! Een uitgelezen kans om geld in te zamelen voor een goed doel! De Utrechtse dames gaan de uitdaging aan voor het WKZ Kindersportcentrum

Kris Siegers:
"Naast dat we de uitdaging voor onszelf aan willen gaan, willen we ons ook inzetten voor het WKZ Kindersportcentrum. Voor ons is het sporten bijna vanzelfsprekend maar we beseffen ons dat dit niet voor iedereen zo is. We hopen zo veel mogelijk geld op te halen om bij te dragen aan de sportfaciliteiten voor chronisch zieke kinderen. Op 11 mei zullen we dubbel zo hard ons best doen; voor onszelf en voor de kinderen van het WKZ!"

De voorbereidingen op de Ringvaart zijn te volgen via de Facebook pagina van de dames.

De dames en het WKZ Kindersportcentrum sponsoren? Ga naar de actiepagina.

Gepubliceerd op 16 apr 2016