Nieuwe tenues voor SV Kampong Voetbal 1

SV Kampong Voetbal 1 heeft nieuwe tenues ontvangen, voorzien van een logo van Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). De komende jaren zal het eerste team van de Utrechtse voetbalvereniging in deze shirts gaan spelen en daar zijn we heel blij mee!

Shirt

Zondag 6 maart is het project 'Kampong Voetbal steunt het WKZ' officieel van start gegaan. Het initiatief van dit project ligt bij het eerste team van Kampong Voetbal. Tijdens de feestelijke aftrap van dit project is er al € 2.500,- opgehaald. Een fantastisch startbedrag!

Met de opdruk op de shirts vraagt Kampong 1 aandacht voor de projecten van Vrienden WKZ, aankomend voetbalseizoen in het bijzonder voor het nieuwe WKZ KindersportcentrumUiteraard gaat het team proberen goede prestaties neer te zetten op het voetbalveld, de eerste wedstrijd in het nieuwe tenue pakte al goed uit. Met 1-0 hebben zij van ZSGO/WMS, een heuse kampioenskandidaat in de Tweede Klasse, gewonnen. We hopen dat de nieuwe shirts met het logo van Vrienden WKZ nog veel meer geluk gaan brengen! 

Langs deze weg willen wij het voetbalteam hartelijk danken voor het mooie initiatief.

24936288133 d72a5e6133 h

 

Gepubliceerd op 08 mrt 2016