Kinderen WKZ aanwezig bij FC Utrecht - AZ

Vanuit de skyboxen en de tribune van Stadion Galgenwaard genoten kinderen uit het Wilhelmina Kinderziekenhuis gistermiddag (zondag) met volle teugen van een prachtige wedstrijd tegen AZ. FC Utrecht won met 6-2 van AZ. Na de wedstrijd was er tijd voor leuke interactie en fotomomenten met de spelers van FC Utrecht.

fcutrecht

Het bezoek van de kinderen maakte deel uit van de bij FC Utrecht jaarlijks terugkerende WKZ-week. Gingen eerder deze week de spelers, trainers en medewerkers van de club op bezoek in het Utrechtse kinderziekenhuis, zondag waren de rollen omgedraaid. Met de spelersbus van FC Utrecht werden de kinderen naar Stadion Galgenwaard gebracht en daar waren ze te gast in de skyboxen van Businessclubleden van FC Utrecht die enkele van hun seats belangeloos ter beschikking hadden gesteld.

‘Wij kleuren geel’

Tijdens de wedstrijd FC Utrecht-AZ werd er stilgestaan bij de campagne ‘Wij kleuren geel’. De eerste actie voor deze campagne was een sms-actie die werd gehouden bij de wedstrijd van FC Utrecht-AZ. Door GEEL naar 4333 te sms’en, konden supporters eenmalig 2,50 doneren aan de twee goede doelen. 

Shirtveiling

Na afloop van de met 6-2 gewonnen wedstrijd tegen AZ werden de FC Utrecht-shirts van Robbin Ruiter, Ramon Leeuwin, Edouard Duplan en Yassin Ayoub geveild in Stadion Galgenwaard. De vier shirts brachten in totaal 4.100 euro op. Dat geld wordt gebruikt voor de realisatie van een kindersportcentrum in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. De veiling maakte deel uit van de ‘Wij kleuren geel’-campagne, die door Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis en Jeugdsportfonds is gestart.

61909 20150308 fcuaz 8345

Gepubliceerd op 09 mrt 2015