MERRY X-MAS?

Voor de meeste mensen is de decembermaand een fijne tijd. Een tijd van samenzijn, maar dat is niet voor iedereen mogelijk. Voor wie tijdens de feestdagen in het ziekenhuis ligt of thuis naar die lege stoel kijkt, zijn deze dagen anders. 

Merry X mas 4

In het Wilhelmina Kinderziekenhuis willen we iedereen zoveel mogelijk laten genieten van de decembersfeer. Juist in de feestmaand is dat extra belangrijk. Maar we kunnen dat niet alleen. Met jouw hulp kunnen we meer.

Help mee!

Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen zoveel mogelijk kan genieten van een feestelijke sfeer in het ziekenhuis. Ga naar ActievoorWKZ.nl/xmas en bekijk hoe jij kan helpen.

Geef nu

Geef om elkaar, geef aan een warme sfeer voor de patiënten in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Jouw bijdrage wordt direct besteed aan het maken van een fijne omgeving. Maar onze grootste droom is dat er niemand meer in het ziekenhuis ligt. Daarom besteden wij een deel van de donaties ook aan onderzoek voor nog betere behandelingen. Alle donaties ‘groot en klein’ zijn van harte welkom. Alvast bedankt. Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis wenst jou een Merry X-Mas.

Gepubliceerd op 05 dec 2016