Grote opbrengst oliebollenactie

De oliebollenactie van het Wilhelmina Kinderziekenhuis en het UMC Utrecht leverde maar liefst € 2.152,60 op! Er werden in totaal 10.763 oliebollen verkocht. De opbrengst gaat naar een project van Vrienden WKZ: ‘De nieuwe huiskamer’, een vernieuwde huiskamer op de afdelingen Dolfijn en Eekhoorn. 

cheque oliebollen

Donderdag 8 januari werd de cheque door Louis Noordenburg (teamleider restaurant & banqueting) en Marjan Mol (directeur facilitair bedrijf) overhandigd aan Leonie Hogedoorn (teamleider afdeling Eekhoorn) en Sjoukje Andriessen (teamleider afdeling Dolfijn). De projectaanvragers, Leonie en Sjoukje, waren zelf op het idee gekomen om geld te werven voor hun eigen project ‘de nieuwe huiskamer’. Door deze actie zijn drie keer zoveel oliebollen en appelbeignets verkocht dan andere jaren!

De nieuwe huiskamer
Op afdeling Dolfijn en Eekhoorn is een huiskamer voor de patiënten, ouders en verzorgers. De huiskamer is erg verouderd. Vrienden WKZ wil geld inzamelen voor een nieuwe huiskamer. Dit moet een rustige, fijne plek worden om even tot rust te komen.

Gepubliceerd op 05 jan 2015