Ruim 38.000 euro voor prostaatkankeronderzoek dankzij bijdrage Utrechtsch Studenten Corps

Na de afsluiting van onze snorrenactie, op 29 november, ontvingen wij van het Utrechtsch Studenten Corps nog een prachtige donatie. Daarmee staat de teller voor het prostaatkankeronderzoek op ruim 38.000 euro!

Overhandiging cheque Studenten Corps Utrecht

Zoals u eerder al zag sloten wij op 29 november de Snorrenactie af met een gesponsorde lunch en een gezamenlijk scheermoment. Daar werd ook de opbrengst onthuld: ruim 27.000 euro! Meer dan 1.200 sponsors hebben de snorremansen financieel gesteund. Bij deze willen wij alle sponsors heel hartelijk danken!

Vlak na de afsluiting van de snorrenactie ontvingen nog een mooie donatie. Van het Utrechtsch Studenten Corps (USC) kregen we degin december namelijk ook nog een prachtige cheque met de opbrengst van hun eigen snorrenactie, waarmee de eindstand op ruim 38.000 euro komt!

Een prachtig resultaat, maar we zijn er nog niet. Er is meer onderzoek nodig naar een nieuwe behandeling voor prostaatkanker die het mogelijk maakt om prostaatkankerpatiënten een langer leven met goede kwaliteit te bieden. Voor dit onderzoek is tenminste € 300.000,- nodig. Dus wij gaan door. Ken je nog mensen die willen bijdragen aan het onderzoek? Verwijs dan naar www.prostaatkankeronderzoek.nl.

Gepubliceerd op 18 dec 2018