Ondernemer verkoopt bijzondere speelgoedlampen voor het WKZ

Startend ondernemer Jeroen Broekhuis ontwerpt speelgoedlampen die gemaakt zijn van oud-speelgoed. De opbrengst doneert hij aan Vrienden WKZ. Daarnaast is hij een online actie gestart, waarmee hij door middel van fundraising 500,00 euro wil ophalen om meer lampen te kunnen produceren. 

DIY-toy-lamp.png

Jeroen is eigenaar van het bedrijf Dutched. Hij vindt het belangrijk om als ondernemer een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Dat hij voor het WKZ als goed doel heeft gekozen is niet voor niets. "Ik ben al 10 jaar werkzaam in de ambulancezorg en ik heb dus het nodig leed en goede werk gezien", laat Jeroen weten. "Tevens heeft mijn dochter het een en ander beleefd met haar gezondheid. Ik weet hoe heftig het is als je kind ziek is. En hoe fijn het is dat zij optimale zorg krijgt. Daarom steun ik als startend ondernemer graag het goede werk en onderzoek van het Wilhelmina Kinderziekenhuis". 

Een lamp van speelgoed

De lampen van Dutched worden gemaakt van oud of kapot en voornamelijk plastic speelgoed. Elke lamp is uniek en het aanbod varieert. Ben je nieuwsgierig naar de 'Lamp van Speelgoed' en wil je er een bestellen? Neem dan een kijkje op de website van Dutched. Ook roept Jeroen op om oud-speelgoed of een (tafel)lamp te doneren aan Dutched. Hier kunnen weer nieuwe lampen van gemaakt worden. 

Gepubliceerd op 04 apr 2014