Spelers FC Utrecht op bezoek in het WKZ

Aankomende dinsdag, 6 december, brengt een groot deel van de selectie van FC Utrecht, inclusief trainers- en begeleidingsstaf, een bezoek aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Op deze jaarlijks terugkerende middag staan de zieke kinderen centraal en hebben zij een unieke en onvergetelijke middag.

FCUtrecht WKZ 2

Tijdens een persconferentie mogen kinderen de spelers alles vragen wat ze willen. Uiteraard is er ook tijd voor foto's, handtekeningen, knuffels en praatjes. In groepjes gaan de spelers naar verschillende afdelingen voor kinderen die niet naar de persconferentie kunnen komen. Het ontvangen en bezoeken van het WKZ is één van de activiteiten van FC Utrecht die ieder jaar terugkeert.

Programma:  

  • 14.30-15.00 uur: kinderpersconferentie
  • 15.00-15.30 uur: meet & greet
  • 15.30-16.15 uur: spelers bezoeken verpleegafdelingen

Warme band FC Utrecht en WKZ

De banden tussen FC Utrecht en het WKZ zijn al jaren warm. Ieder jaar brengen de spelers en trainers weer een lach op de gezichten van de kinderen door waar mogelijk met hen te spelen, een cadeautje te overhandigen en op de foto te gaan. “Het is fantastisch om te zien hoe deze middag voor afleiding zorgt bij de kinderen. De FC Utrecht spelers vermaken de kinderen op een perfecte wijze en zorgen ervoor dat de kinderen zich even niet ziek voelen”, aldus Ewout Tuyt, coördinator Kindertheater WKZ.

Gepubliceerd op 29 nov 2016