Stem ook: hoofdprijs 'Succes Award' (100.000 euro) gaat naar het goede doel

Op donderdag 4 februari 2016 maakt oud-premier Jan Peter Balkenende tijdens een feestelijke finale de winnaar bekend van de Nationale Business Succes Award 2015. Cemex Trescon is voor deze prestigieuze prijs genomineerd en maakt kans op een geldprijs van € 100.000,-. Cemex Trescon heeft besloten om, indien zij de Nationale Business Succes Award winnen, deze geldprijs van € 100.000,-- aan een tiental goede doelen te schenken, waarbij elk doel een bedrag van € 10.000,-- ontvangt. De doelen die zij geselecteerd hebben richten zich alle op het kind, waaronder Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis.

cemextrescobusinessaward

Cemex Trescon, een groothandel op het gebied van professionele hygiëne, medische producten en verpakkingen, is genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2015, georganiseerd door RTL7 in samenwerking met het blad het Managementteam en het Financiële Dagblad. Aan het winnen van de Succes Award zijn de titel “Meest succesvolle bedrijf van 2015” en een geldprijs van €100.000,- verbonden. Naast een vakkundige jury kan ook het publiek stemmen op één van de genomineerde bedrijven. Na de stemronde zullen 10 genomineerde bedrijven meedoen om de hoofdprijs.

Stem je ook?

SMS in de periode van 10 januari 00:00 tot en met 16 januari 23:59 uur, NBSA 5037 (let op de spatie) naar 4422, dan maken wij kans op (een deel van) de hoofdprijs!

SMS-en is gratis, u betaalt alleen de kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon. Er kan slechts 1 keer gestemd worden per telefoonnummer.

Op www.cemextrescon.nl/businessaward kunt u meer lezen.

Hoofdprijs

Cemex Tresco geeft de hoofdprijs van €100.000,- weg aan 10 goede doelen die zich richten op kinderen en afhankelijk zijn van donateurs en giften, waaronder Vrienden WKZ.

"Wij geloven in het bouwen van een toekomst. Onze toekomst, de toekomst van onze klanten en leveranciers en ook die van onze samenleving. Wij moeten elke dag proberen om iets beter achter te laten dan dat we het aantroffen. Kinderen zijn wat ons betreft de toekomst van de samenleving. Wij vinden dat onze kinderen altijd naar een toekomst moeten kunnen kijken, ook als hun situatie om medische of veiligheidsredenen hun geen of minder perspectief biedt. Daarom verdelen wij de hoofdprijs van €100.000,- onder deze 10 goede doelen." 

Wat gebeurt er als Cemex Trescon niet wint?

Als Cemex Trescon de Succes Award niet winnen, zullen zij toch een donatie doen van €1.000,- per goed doel.

Gepubliceerd op 11 jan 2016