Stichting Specsavers Steunt, stem ook!

Kinderen die een tijdje op de recovery verblijven, een positieve herinnering geven in de vorm van een presentje, dat is ons doel! Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) is genomineerd als een van de goede doelen door Stichting Specsavers Steunt – Locatie Utrecht Centrum. Wij kunnen een jaar lang financiële steun winnen, mits wij de meeste stemmen krijgen. Dus... stem ook!

SpecsaversWKZ

Ons doel

De afdeling Drome(n)daris wil kinderen die een tijdje op de recovery verbleven, een positieve herinnering geven in de vorm van een presentje (een pluche dromedaris of schildpadje). Afleiding doet vergeten! Op de recovery (uitslaapkamer) liggen jaarlijks zo'n 7000 kinderen die onder narcose een onderzoek of operatie hebben ondergaan. Voordat zij weer terug kunnen naar een verpleegafdeling, verblijven zij enige tijd op de recovery. Lees meer op onze projectpagina!

Stem ook 

Vanaf 16 november kan iedereen stemmen voor Specsavers Steunt. Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe groter de kans om een positieve herinnering aan onze patiëntjes die verblijven op de uitslaapkamer te geven! Wij kunnen je stem dus goed gebruiken! Je kunt dagelijks je stem uitbrengen en dit gedurende de stemperiode maximaal 20 keer herhalen. Alvast bedankt!

Over Stichting Specsavers Steunt

Specsavers staat voor betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen. Maar zij vinden het ook belangrijk om onderdeel te zijn van de lokale buurt en te weten wat er gaande is. De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid zetten zij graag om in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Dankzij de Stichting kan Specsavers lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen financieel ondersteunen. Zo geeft Specsavers iets terug aan de lokale gemeenschap. Een waardevolle bijdrage! Omdat alle winkels van Specsavers een steentje bij willen dragen aan de lokale gemeenschap, geven ze per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Dit bedrag schenken zij onder andere aan lokale doelen die de samenleving ten goede komen.

 

Gepubliceerd op 02 nov 2015