UPDATE: Tussenstand nieuwe kinder-intensive-care: bijna 8 ton

Als Vrienden van het WKZ zetten we ons dit jaar met hart en ziel in om een ouder- en kindvriendelijke kinder-intensive-care mogelijk te maken. De tussenstand van het project ‘Een nieuwe kinder-intensive-care’ is op dit moment bijna 8 ton!

TEKENING20KINDER20IC202.jpg

Verschillende vermogensfondsen en stichtingen hebben toezeggingen gedaan van 415.000 euro. Daarnaast is er een groot bedrag aan privé-donaties binnengekomen en hebben de inkomsten tijdens De Open dag van het UMC Utrecht en het WKZ en de avondopenstelling in DierenPark Amersfoort bijgedragen aan deze mooie tussenstand.

We zijn dus op de goede weg, maar we zijn er nog niet... Aan het eind van dit kalenderjaar hopen we 1 miljoen te hebben opgehaald, zodat we halverwege 2014 hopelijk met de bouw van de nieuwe intensive-care kunnen beginnen.  

Onze droom is een intensive-care waar ouders sámen met hun kinderen kunnen zijn. Kinderen en ouders kunnen nu niet altijd samen zijn, en dat vinden wij juist op deze afdeling, enorm belangrijk. Wil je ons ook helpen om deze droom waar te maken? Kijk dan snel op deze pagina: www.125jaarwkz.nl/doe-mee

Gepubliceerd op 11 sep 2013