UMC Utrecht Loterij voor het goede doel

Het UMC Utrecht organiseert een loterij waarvan de opbrengst volledig naar Vrienden UMC Utrecht & Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) gaat. Er zijn prachtige prijzen te winnen, aangeboden door Kasteel Kerckebosch, restaurant Goesting en Tesla Motors Nederland.

UMC Utrecht Loterij

De aanleiding van de UMC Utrecht Loterij is het lustrum van het UMC Utrecht. Om te vieren dat het ziekenhuis 15 jaar bestaat is de loterij als spontane actie in de zomer gestart door een aantal medewerkers om geld in te zamelen voor meer medisch onderzoek. Ruim 100 prijzen maakt meespelen extra aantrekkelijk. Tot en met zondag 4 oktober is het mogelijk om online loten te kopen a vijf euro per stuk. Er is een beperkte ‘oplage’ van 10.000 loten.

Mooie prijzen

Naast kans op een ‘Tesla Testdrive Experience’, een geheel verzorgd diner bij restaurant Goesting en een arrangement in Kasteel Kerckebosch is er een rondleiding te winnen door de Biofabrication Facility in het UMC Utrecht en een rondleiding door het WKZ. Daarnaast is er nog veel meer te winnen: van gadgets tot belevenissen. De prijzen zijn gratis aangeboden door relaties die het UMC Utrecht een warm hart toedragen.

Vrienden UMC Utrecht & Vrienden WKZ

De Vrienden zetten zich in voor patiëntgerichte projecten om ziekten te bestrijden die ons nu nog vaak de baas zijn. De opbrengst van de loterij wordt verdeeld over onderzoeksprojecten binnen: hart & vaten, oncologie, hersenen, stamcellen en infectie & immunologie en kindergeneeskunde. 

Speel jij ook mee?

Via umcutrechtloterij.nl kan je heel eenvoudig loten kopen en direct afrekenen. De trekking vindt plaats op maandag 5 oktober bij Hermans & Schuttevaer Notarissen.

Gepubliceerd op 26 aug 2015