Opbrengst veiling Baker Tilly Berk voor kinderhartonderzoek

Utrechts accountant- en belastingadviesbureau Baker Tilly Berk organiseerde op zaterdag 11 oktober een veiling ten teken van hun 100-jarig jubileum. De opbrengst van ruim €4.600,- schonk het kantoor aan het kinderhartonderzoek van Vrienden WKZ.

veilingbakertillyberk

Baker Tilly Berk bestaat 100 jaar en dat werd afgelopen zaterdag gevierd. Het feest werd georganiseerd bij Inn Style aan de Maarseveense Plassen en er waren ruim 100 klanten, relaties en medewerkers aanwezig. Het feest werd afgesloten met een veiling voor het kinderhartonderzoek van Vrienden WKZ onder leiding van veilingmeester Kid Schwaz.

Klanten en relaties hadden diverse veilingitems gedoneerd, waaronder een ‘Toppers in concert’-arrangement, gesigneerde FC Utrechtshirts en -ballen, een maatpak en een fotoboek. De veiling was een groot succes, want er werd meer dan €4.600,- opgehaald voor het kinderhartonderzoek. Hans Breur, kindercardioloog en aanvrager van het Vrienden WKZ-project, kwam tijdens de feestelijke dag wat vertellen over dit onderzoek.  

Wij willen Baker Tilly Berk en iedereen die heeft bijgedragen hartelijk bedanken.

Kinderhartonderzoek
Elk jaar worden 1.500 baby’s geboren met een hartafwijking. Het liefst willen we hartafwijkingen voorkomen. Het Wilhelmina Kinderziekenhuis kan met behulp van een nieuwe gentechniek een uniek kinderhartonderzoek doen, waarmee het beloop van een kinderhartafwijking kan worden voorspeld en waarmee de afwijking zelfs zou kunnen worden voorkomen. Wij zetten ons daarom in voor dit onderzoek naar de oorzaak en het verloop van erfelijke hartafwijkingen bij kinderen.

Gepubliceerd op 14 okt 2014