Vrienden WKZ winnaar Specsavers Steunt

De stemronde van Stichting Specsavers Steunt is ten einde en Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis behoort tot de winnaars. Door alle stemmen die wij hebben ontvangen kunnen patiëntjes die verblijven op de uitslaapkamer een positieve herinnering ontvangen.

Specsavers gewonnen

“We zijn ontzettend blij met de financiële steun van Specsavers Utrecht Centrum. We vinden het heel bijzonder dat er zo veel mensen op ons hebben gestemd. Dat is een extra aanmoediging om ons ook in het komende jaar met veel enthousiasme in te zetten voor de extra's in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). De donatie van Specsavers is uiteraard heel erg welkom en we zullen hiervoor een heel goede bestemming vinden. Iedereen nogmaals hartelijk dank voor het stemmen!”, zegt Suzan Hosmar van Vrienden WKZ.

Doel actie

De afdeling Drome(n)daris wil kinderen die een tijdje op de recovery verbleven, een positieve herinnering geven in de vorm van een presentje (een pluche dromedaris of schildpadje). Afleiding doet vergeten! Op de recovery (uitslaapkamer) liggen jaarlijks zo'n 7000 kinderen die onder narcose een onderzoek of operatie hebben ondergaan. Voordat zij weer terug kunnen naar een verpleegafdeling, verblijven zij enige tijd op de recovery. Lees meer op onze projectpagina!

Over Stichting Specsavers Steunt

Specsavers staat voor betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen. Maar zij vinden het ook belangrijk om onderdeel te zijn van de lokale buurt en te weten wat er gaande is. De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid zetten zij graag om in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Dankzij de Stichting kan Specsavers lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen financieel ondersteunen. Zo geeft Specsavers iets terug aan de lokale gemeenschap. Een waardevolle bijdrage! Omdat alle winkels van Specsavers een steentje bij willen dragen aan de lokale gemeenschap, geven ze per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Dit bedrag schenken zij onder andere aan lokale doelen die de samenleving ten goede komen.

Gepubliceerd op 10 dec 2015