Wereldrecord opdrukken in het teken van Vrienden WKZ

De Sportraad Utrecht gaat in samenwerking met Utrecht Sterker op 24 mei voor een wereldrecord opdrukken! Met deze recordpoging wordt aandacht gevraagd voor Vrienden WKZ, het goede doel van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Het huidige record staat op 352 personen en werd in 2012 gevestigd in Mexico Stad.

opdrukken.jpg

“We hopen met minimaal 500 mensen 1 minuut lang op te drukken”, vertelt Niki Wijnen, voorzitter van de Sportraad Utrecht en organisator van het evenement. “Hoe gaaf is het als de studentensport in Utrecht met deze titel in het Guinness book of records komt? Wij proberen hiermee onder andere aandacht te genereren voor ons maatschappelijke goede doel: Vrienden WKZ. Meerdere raadsleden hebben ook aangegeven hierbij aanwezig te zijn. Maar het is een openbaar evenement en wij nodigen iedereen daarom van harte uit om samen met ons dit record waar te maken!”

Tijdens het evenement zal aandacht worden gevraagd voor Vrienden WKZ. Deelnemers en toeschouwers kunnen daarbij een donatie doen.

Zin om mee te doen en ook in het Guinness Book of Records te komen?

Meld je dan aan via de website www.utrechtsterker.nl en kom op zaterdag 24 mei naar de hockeyvelden van Olympos in Utrecht.

Tijd: 16.00 uur

Locatie: Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3, de Uithof, Utrecht

Gepubliceerd op 22 mei 2014