Vernieuwen huiskamer Eekhoorn

Aanvrager: Mw. S.F. Andriessen

De huiskamer van afdeling Eekhoorn in het Wilhelmina Kinderziekenhuis is toe aan vernieuwing. De meubels zijn sterk verouderd en gedeeltelijk kapot. Graag zouden we deze vervangen en de afdeling gezelliger en praktischer willen inrichten. Het doel van de vernieuwing is de huiskamer en het balkon op de afdeling voor kinderen en ouders zo gezellig mogelijk in te richten, om even uit de ziekenhuissfeer te zijn zonder van de afdeling te moeten. 

Project gerealiseerd afdeling Eekhoorn

Meer informatie

Totale opbrengst: € 3.651,30
Gerealiseerd in

Huiskamers in het WKZ

Elke afdeling in het WKZ heeft een eigen huiskamer. In deze huiskamer kun je je onttrekken uit de ziekenhuissfeer. Denk aan spelletjes spelen, knutselen, lunchen, avondeten of een boekje lezen. Op dit moment is de huiskamer op afdeling Eekhoorn gedateerd en niet echt een gezellige plek, daar brengen we graag verandering in!

Eekhoorn 2

Art-impression van de vernieuwde huiskamer op afdeling Eekhoorn.

Afdeling Eekhoorn

Op afdeling Eekhoorn komen kinderen voor een behandeling van de specialismen: keel-, neus- en oorheelkunde (kno), plastische chirurgie, kaakchirurgie, algemene kindergeneeskunde en longziekten (waaronder cystic fibrosis oftewel taaislijmziekte). Eekhoorn is een afdeling voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Kijk ook op de website van het WKZ voor meer informatie. 

huiskamer

De huidige huiskamer.

Wat willen we vernieuwen?

We willen graag een frisse, kindvriendelijke, sfeervolle huiskamer creëren waar patiënten en hun ouders zich thuis voelen. Daarvoor willen we onder andere een tuinset, kasten, tafels, stoelen, een babyset, zitzakken en zitbanken aanschaffen. Helpt u mee? Steun dit project!