Afscheid Julianne Meijers

Aanvrager: Vrienden WKZ

Na 23 jaar UMC Utrecht, waarvan de laatste 8 jaar bij de divisie Kinderen, verlaat Julianne Meijers het UMC Utrecht. Julianne begon als beleidsmedewerker bij de medisch faculteit en ging vervolgens van beleidsmedewerker bij de UU centraal naar de afdeling Organisatie van de directie P&O van het UMC. In 2002 werd ze daar hoofd, in 2006 maakte ze de overstap naar de divisie Kinderen als manager Zorg. De laatste 8 jaar heeft zij op de haar zo kenmerkende wijze, bevlogen, betrokken en zeer consciëntieus, leiding gegeven aan de zorgorganisatie van de divisie Kinderen.

Project gerealiseerd bewsut-belonen-3.jpg

Meer informatie

Gerealiseerd in

Julianne

 

Julianne heeft een grote bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het kinderhartcentrum zoals we dat vandaag de dag kennen. Maar ook haar bijdrage aan de verbetering van de polikliniekorganisatie, de nieuwe dagbehandeling, de nieuwe werkwijze in de kliniek, de voorbereiding van het StartMaxima en haar enorme inzet voor een goed P&O beleid in de divisie zijn niet onopgemerkt gebleven. Moeiteloos schakelt Julianne tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Niet alleen in de divisie maar ook daarbuiten maakte ze zich sterk voor patiëntveiligheid, Zorg-ICT en het patiëntenportaal.

Cadeautip

Julianne wil graag als afscheidscadeau een donatie aan Vrienden WKZ voor het project 'Kleine beloninkjes'

Klik hier om een donatie te doen.

We zijn ervan overtuigd dat ze net zo bevlogen en consciëntieus de Raad van Bestuur van Siza, zorg en dienstverlening voor mensen met een handicap, gaat versterken.

Hef 26 november samen met ons het glas op haar mooie werkverleden bij het UMC Utrecht en haar prachtige toekomst bij Siza!