Verwenmomenten voor patiëntjes

Aanvrager: Fondsenwerving in samenwerking met Pedagogische zorg

Voor de meeste kinderen is de vakantieperiode iets waar ze enorm naar uit kijken; lekker zwemmen, relaxen en leuke dingen ondernemen met vrienden en vriendinnen. Als je net dan in het ziekenhuis ligt is dat helaas anders. We proberen daarom samen met de Pedagogische Zorg afleiding te bieden in de vorm van meerdere verwenmomenten per jaar. Afleiding doet vergeten!

Project gerealiseerd kindersport

Meer informatie

Gerealiseerd in 2016

Wij begrijpen heel goed dat het niet leuk is om in het ziekenhuis te liggen. Helemaal niet in de vakantie. Om de situatie enigszins te verzachten, vinden wij het een mooi gebaar om de zieke kinderen een cadeautje geven in deze periode. Want afleiding is misschien wel het beste medicijn.

Helpt u mee?

Om de kinderen even te laten vergeten dat ze ziek zijn willen wij graag een presentje geven, in de vorm van een strandbal of een ander cadeautje. Het gaat om zo’n 250 kinderen die in het ziekenhuis verblijven tijdens de vakantie (denk aan de mei-, zomer- en kerstvakantie). Wilt u ook een welkome afleiding bieden aan de patiëntjes in het WKZ? Steun dit initiatief met uw donatie.