Wij kleuren geel

Aanvrager: Prof.dr. Edward Nieuwenhuis (voorzitter divisie Kinderen)

Grand Départ Utrecht 1 t/m 5 juli 2015

Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis en Jeugdsportfonds zijn de goede doelen van de start van de Tour de France in Utrecht van 1 t/m 5 juli 2015. Binnenkort gaat de gezamenlijke campagne ‘Wij kleuren geel’ van start. De opbrengst wordt evenredig verdeeld over de goede doelen en gaat naar sportvoorzieningen voor de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis en naar kinderen die het thuis niet zo breed hebben, maar wel een sportkans verdienen.

Project gerealiseerd wijkleurengeel

Meer informatie

Gerealiseerd in 2015

Kleur jij ook geel deze zomer?

Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis en het Jeugdsportfonds vinden dat alle kinderen moeten kunnen sporten. Ook als ze ziek zijn of het thuis niet zo breed hebben. Voor deze kinderen kleuren wij deze zomer geel. En wij roepen iedereen op om mee te doen.

Voor en tijdens de start van de Tour de France in Utrecht zullen er een heleboel mensen geel kleuren! Bekende Nederlanders, scholen, studenten, relaties van Vrienden WKZ en Jeugdsportfonds, familie, vrienden, collega’s en zelfs Nijntje kleuren geel!

Header wijkleurengeel3

 

Jouw steun is heel waardevol

Jouw bijdrage aan ‘Wij kleuren geel’ is erg belangrijk. Door jouw donatie kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen kunnen sporten. De opbrengst gaat naar sportvoorzieningen voor de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis en naar kinderen die het thuis niet zo breed hebben, maar wel een sportkans verdienen.

Help ons de stad geel te kleuren, voor de Tour de France en voor kinderen die ziek zijn of het thuis niet zo breed hebben. Zodat alle kinderen kunnen sporten. Ga naar Wijkleurengeel.nl.

Banner Barry Atsma

 

Contact

Meer weten over ‘Wij kleuren geel’ of heb je nu al goede ideeën om je in te zetten voor het goede doel? Neem gerust contact met ons op.