Steun ons straks...

Wilt u ook in de toekomst een bijdrage leveren aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis?

Dan kunt u Vrienden WKZ opnemen in uw testament. Een testament laat u opmaken bij een notaris. Zo bepaalt u zelf wat er met uw erfenis gebeurt. In uw testament kunt u kiezen uit twee vormen: een legaat of een erfstelling. Elke nalatenschap in geld en goederen is welkom.

Legaat

U kunt een vast bedrag of een bepaald goed (huis, grond) nalaten.

Erfstelling

Een deel (percentage) van uw nalatenschap is bestemd voor het goede doel. Uw nalatenschap (legaat of erfstelling) aan Vrienden WKZ komt volledig ten goede aan dit doel. Als ANBI-instelling zijn wij vrijgesteld van successierechten. 

Voor een juiste afwikkeling bij de notaris is het van belang de officiële tenaamstelling van de stichting op te laten nemen: Vrienden WKZ, statutair gevestigd te Utrecht. KvK nummer 56083777.

Wij informeren u graag vrijblijvend over ‘nalaten aan het WKZ’. Neem hiervoor contact op Sanne de Beus, manager fondsenwerving, 088 - 756 10 10, S.F.deBeus@umcutrecht.nl) of informeer bij uw notaris.

Nalatenschapsfolder

Wij hebben een speciale folder gemaakt waarin wij informatie geven over de mogelijkheden om na te laten aan het UMC Utrecht.

Ja, ik wil de graag de folder 'Nadenken over nalaten' ontvangen.

Schenken met belastingvoordeel

Wilt u nu al schenken? Met een periodieke schenking, ook wel lijfrenteschenking genoemd, verbindt u zich voor langere tijd aan Stichting Vrienden van het UMC Utrecht. Waarbij u profiteert van een belastingvoordeel, want een periodieke schenking is volledig aftrekbaar. Daardoor kunt u zelfs extra doneren, zonder dat u meer betaalt! Lees meer.